Απογευματινή φύλαξη παιδιών μελών ΔΣΠΑΤΡΩΝ 2018-2019

Απογευματινή  φύλαξη παιδιών μελών ΔΣΠΑΤΡΩΝ 2018-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας συνεχίζεται και φέτος η συνεργασία του Συλλόγου μας με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών («Μαγεμένο Δάσος» - οδός Βότση 37 και Μαιζώνος), που ανέλαβε την απογευματινή  φύλαξη παιδιών των μελών του Συλλόγου μας ηλικίας 4 έως 12 ετών. Το μηνιαίο κόστος - συμμετοχή ανά γονέα παραμένει το ίδιο με πέρυσι  (ποσό 15 ευρώ, προκαταβαλλόμενο στο λογιστήριο  του Συλλόγου μας, ανεξάρτητα πόσα παιδιά έχει ο κάθε γονέας, για τέσσερις ώρες εβδομαδιαίως  για κάθε παιδί, μεταξύ των απογευματινών ωρών 17.00’- 21.00’).

Τις ημέρες που δεν λειτουργούν τα σχολεία - την περίοδο του Πάσχα κλπ- θα μπορούν να μεταφερθούν οι ώρες τα πρωινά.

Για τη φύλαξη απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης  ανά μήνα (τηλ. 2610242776)

Παρακαλείστε, οι  ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών  μέχρι τέλος Οκτώβρη, προκειμένου να δηλώσετε τις ημέρες και ώρες που επιθυμείτε για το μήνα Νοέμβριο, καθώς το πρόγραμμα θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την 1/11/2018.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα λειτουργίας του Κέντρου.

Εκ του Συλλόγου