ΑνακοινώσειςΕνημέρωσηΕπικαιρότητα

15θήμερη παράταση εμπρόθεσμης υποβολής αιτήσεων διόρθωσης για την Ανάρτηση σε περιοχές της Π.Ε. Αχαΐας (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ)και της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Δημοσίευσε ο Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021144 ΠροβολέςΧωρίς Σχόλια

Σε συνέχεια της παρέμβασης της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, για την παράταση της υποβολής αιτήσεων διόρθωσης λόγω της επί 1,5 μήνα αναστολής λειτουργίας και εν συνεχεία της υπολειτουργίας των Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη εξαντληθεί τα διαθέσιμα ραντεβού μέχρι τη λήξη της προθεσμίας στις 8.6.2021 και οι ενδιαφερόμενοι και οι δικηγόροι τους να αδυνατούν να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα στοιχεία, το Ελληνικό Κτηματολόγιο χορήγησε παράταση 15 ημερών για την υποβολή αιτήσεων διόρθωσης σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας και Ανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Ελληνικού Κτηματολογίου (η οποία είναι διαθέσιμη εδώ: https://bit.ly/3wLaM0W  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέχρι τις 8.6.2021 να λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου και να κλείσουν ραντεβού ώστε εμπρόθεσμα (εντός 15 ημερών από τη ημερομηνία λήξης της ανάρτησης, ήτοι έως τις 23 Ιουνίου 2021) να μπορούν να υποβάλλουν έντυπα και δικαιολογητικά διορθώσεων έγκαιρα.

Στην περίπτωση όπου οι ενδιαφερόμενοι έχουν σε προσωρινή καταχώρηση, ηλεκτρονικές αιτήσεις μέχρι την ημερομηνία λήξης της ανάρτησης (8 Ιουνίου 2021), έχουν τη δυνατότητα να τις υποβάλλουν οριστικά ως εμπρόθεσμες εντός 15 ημερών από τη ημερομηνία λήξης της ανάρτησης, ήτοι έως τις 23 Ιουνίου 2021).

Αφήστε μία κριτική