ΑνακοινώσειςΕνημέρωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣΠΑΤΡΩΝ: Για τον κρατούμενο, απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δημοσίευσε ο Τετάρτη 3 Μαρτίου 202112 Μαρτίου, 20211080 ΠροβολέςΧωρίς Σχόλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εγκληματική οργάνωση της 17 Νοέμβρη έχει καταδικαστεί στη συνείδηση του δημοκρατικού ελληνικού λαού και τα στελέχη της έχουν καταδικαστεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η Ελληνική Δημοκρατία πρέπει να αποδεικνύει στην κοινωνία ότι δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται. Παράλληλα όμως ότι σέβεται και δεν αδιαφορεί για την ζωή ακόμα και αυτών που δεν σεβάστηκαν τις ζωές άλλων, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την εξασφάλιση της υγείας και της ζωής τους, χωρίς να αφήνει περιθώρια αναγόρευσής τους σε λαϊκούς ήρωες ή πολιτικούς κρατούμενους.

Η Ελληνική Δημοκρατία πρέπει να αποδεικνύει ότι λειτουργεί με τις αρχές του Σωφρονιστικού μας Συστήματος, χωρίς εξαιρέσεις για κανένα κατάδικο ακόμα και όταν αυτός διακηρύσσει πολέμιός της. Το Κράτος Δικαίου πρέπει να είναι παντού ακόμα και όταν αυτός που το επικαλείται είναι αρνητής του. Μόνο έτσι αποκτά γερά θεμέλια στην κοινωνία.

Και πάνω από όλα δεν πρέπει να μένουν σκιές μεροληψίας λόγω των εμπλεκομένων προσώπων που τυγχάνει να ηγούνται σήμερα της εκτελεστικής εξουσίας.

Ο κύκλος της 17 Νοέμβρη πρέπει να κλείσει με νίκη της Δημοκρατίας και όχι με ένα ακόμα θάνατο!

 

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γενικός Γραμματέας

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΠΑΣ                                     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ

Αφήστε μία κριτική