ΑνακοινώσειςΑσκούμενοιΕνημέρωση

Δικαιολογητικά για την έκδοση πιστοποιητικού για συμμετοχή στον πανελλαδικό διαγωνισμό υποψηφίων δικηγόρων Α΄εξεταστικής περιόδου 2022

Δημοσίευσε ο Τετάρτη 13 Απριλίου 2022618 ΠροβολέςΧωρίς Σχόλια

Πιστοποιητικό άσκησης  (η υποβολή των δικαιολογητικών προς το Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών για τη χορήγηση του πιστοποιητικού γίνεται και ηλεκτρονικά στο e–mail του Συλλόγου: diksipat@otenet.gr )

Τα δικαιολογητικά για την έκδοση του πιστοποιητικού είναι τα εξής:

  • Αίτησητου ασκούμενου προς τον Δ.Σ.Π. για την έκδοση του ανωτέρω πιστοποιητικού (αιτηση για εκδοση πιστοποιητικου)
  • Βεβαίωση από τον δικηγόρο ή δικηγορική εταιρεία ότι ασκηθήκατε κοντά του/της συνεχώς μέχρι την ημέρα που υποβάλλεται η αίτηση. (Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει αλλαγή δικηγόρου κατά τη διάρκεια της άσκησής σας, τότε θα αποστείλετε βεβαίωση του τελευταίου δικηγόρου/δικηγορικής εταιρείας, που δηλώσατε στη γραμματεία του Δ.Σ.Πατρών). (βεβαιωση δικηγορου)
  • Παράβολο 5 €από το γραφείο του Συλλόγου Νο 36, α΄ όροφος (Η πληρωμή του παραβόλου γίνεται και ηλεκτρονικά στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με IBAN: GR 9201725050005505001217529/Δικαιούχος: Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών. Οπωσδήποτε κατά την κατάθεση του ποσού να αναγράφονται το ονοματεπώνυμό σας και η αιτιολογία «πιστοποιητικό διαγωνισμού»).   
  • Μεγαρόσημο 2 €

Διευκρίνιση: Όσοι ασκούμενοι δεν έχουν καταθέσει ακόμη το αντίγραφο του πτυχίου τους οφείλουν να καταθέσουν αντίγραφο επικυρωμένο από δικηγόρο στη γραμματεία του Συλλόγου.

Αφήστε μία κριτική