ΑνακοινώσειςΕνημέρωση

ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Δημοσίευσε ο Τετάρτη 12 Μαΐου 202114 Μαΐου, 2021164 ΠροβολέςΧωρίς Σχόλια
Η Επιτροπή Εξετάσεων της Κεντρικής Επιτροπής Διαμεσολάβησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σε εφαρμογή του άρθρου 28 του ν.4640/2019, ορίζει ημερομηνία γραπτών εξετάσεων πιστοποίησης διαμεσολαβητών την 12η Ιουνίου 2021, ημέρα Σάββατο ώρες 11.00 – 14.00, στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών, επί της οδού Κυρίλλου Λουκάρεως 14.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει, την προηγούμενη ημέρα, να έχουν υποβληθεί σε self-test για covid-19 και την ημέρα των εξετάσεων να έχουν μαζί τους τη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος. Σε περίπτωση που ο αριθμός ατόμων υπερβαίνει το όριο ατόμων που επιτρέπεται να βρίσκονται στην αίθουσα, σύμφωνα πάντα με τα επιδημιολογικά δεδομένα, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν σε δύο ημέρες, δηλαδή και την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 κατά τις ίδιες ώρες. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι θα υποβάλουν στον φορέα που εκπαιδεύτηκαν αίτηση προς την Επιτροπή Εξετάσεων, για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις, η οποία πρέπει να συνοδεύεται από το  αποδεικτικό επιτυχούς εκπαίδευσης – κατάρτισης του οικείου Φορέα Κατάρτισης, καθώς και παράβολο εκατό (100) ευρώ υπέρ του Δημοσίου (Διπλότυπο Είσπραξης Δ.Ο.Υ. ΚΑΕ 1450189001 – * Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα έκδοσης από το e-paravolo)

Τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά  θα παραλαμβάνουν οι Φορείς Κατάρτισης, οι οποίοι θα τα συγκεντρώσουν και θα τα υποβάλλουν ηλεκτρονικά και σε φυσικό φάκελο στην Κ.Ε.Δ., μετά από ενημέρωση που θα ακολουθήσει.

Η υποβολή της αίτησης και των δικαιολογητικών ξεκινάει από την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 έως την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση με την ώρα προσέλευσης, προκειμένου να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά την είσοδο στην αίθουσα εξετάσεων.

Αφήστε μία κριτική