ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ/ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. Ποιοι οι δικαιούχοι & πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών», Τετάρτη 9/9/2020

  • Email
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ/ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ.  Ποιοι οι δικαιούχοι & πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών», Τετάρτη 9/9/2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών  στο πλαίσιο ενημέρωσης για το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ, σας προσκαλούν σε τηλεδιάσκεψη με θέμα:

«Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ.

Ποιοι οι δικαιούχοι πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών»

που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30-21:30

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η αναλυτική πληροφόρηση των δυνητικών δικαιούχων για τη ρύθμιση & επιδότηση δανείων 1ης κατοικίας όσων επλήγησαν οικονομικά από τον COVID-19. Το πρόγραμμα αφορά στην κρατική επιδότηση των δανείων που βαρύνουν και απειλούν την κύρια κατοικία.

Κεντρικός ομιλητής: Φώτης Κουρμούσης

Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το e-mail τους, στο οποίο θα τους αποσταλεί το link μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, συμπληρώνοντας  και αποστέλλοντας τα στοιχεία τους έως τη Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020.

Συμπληρώστε την ειδική φόρμα συμμετοχής

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgwkmZfvqazSIJXCSFqde9ptOSNneTONuLKumKN6uzieGsxA/viewform

back to top