ΑνακοινώσειςΑσκούμενοιΕνημέρωσηΕπικαιρότητα

Ανακοίνωση – Πρόσκληση του Δημάρχου Πατρέων προς υποψήφιους δικηγόρους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν άσκηση στο Γραφείο Νομικών Συμβούλων του Δήμου

Δημοσίευσε ο Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022530 ΠροβολέςΧωρίς Σχόλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

O Δήμος Πατρέων προσκαλεί όσες-ους υποψήφιες-ους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους, διάρκειας δώδεκα (12) μηνών, στο Γραφείο Νομικών Συμβούλων του Δήμου Πατρέων να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής (σχετικό υπόδειγμα  ΑΙΤΗΣΗΣ επισυνάπτεται) μέχρι και 23.09.2022.

 

Οι θέσεις των υποψηφίων δικηγόρων που θα πραγματοποιήσουν την άσκησή τους στο Γραφείο Νομικών Συμβούλων του Δήμου Πατρέων ορίζονται σε δύο (2).

 

Η αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής των υποψήφιων ασκουμένων δικηγόρων στον Δήμο Πατρέων υποβάλλεται από κάθε ενδιαφερόμενο εγγράφως, στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας (Πρωτόκολλο) του Δήμου Πατρέων, (Πλατεία Γεωργίου Α΄, αριθ. 15-17) εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της ανάρτησης της ανακοίνωσης της παρούσας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων  (www.e-patras.gr) δηλαδή από 14.09.2022 μέχρι και 23.09.2022  και κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 – 12:00.

 

Αίτηση_υποψηφίων_δικηγόρων_για_άσκηση_στο_Δήμο_Πατρέων 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ 2 ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ

 

Εκ του Συλλόγου

Αφήστε μία κριτική