ΑνακοινώσειςΑσκούμενοιΕνημέρωση

Δικαιολογητικά για την έκδοση πιστοποιητικού για συμμετοχή στον πανελλαδικό διαγωνισμό υποψηφίων δικηγόρων Α΄εξεταστικής περιόδου 2021

Δημοσίευσε ο Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 202125 Φεβρουαρίου, 2021384 ΠροβολέςΧωρίς Σχόλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

A ΄Εξεταστικής Περιόδου  2 0 2 1

(για ασκούμενους δικηγόρους που θα έχουν συμπληρώσει άσκηση δεκαοκτώ μηνών μέχρι την τελευταία ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού, δηλαδή μέχρι τις  18.04.2021).                                           

 Πιστοποιητικό άσκησης (η υποβολή των δικαιολογητικών προς το Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών για τη χορήγηση του πιστοποιητικού γίνεται ηλεκτρονικά στο email του Συλλόγου: diksipat@otenet.gr ) Τα δικαιολογητικά για την έκδοση του πιστοποιητικού είναι τα εξής:

  • Αίτηση του ασκούμενου προς τον Δ.Σ.Π. για την έκδοση του ανωτέρω πιστοποιητικού (αιτηση για εκδοση πιστοποιητικου)
  • Βεβαίωση από τον δικηγόρο ή δικηγορική εταιρεία ότι ασκηθήκατε κοντά του/της συνεχώς μέχρι την ημέρα που υποβάλλεται η αίτηση. (Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει αλλαγή δικηγόρου κατά τη διάρκεια της άσκησής σας, τότε θα αποστείλετε βεβαίωση του τελευταίου δικηγόρου/δικηγορικής εταιρείας, που δηλώσατε στη γραμματεία του Δ.Σ.Πατρών). (βεβαιωση δικηγορου)
  • Παράβολο 5 € από το γραφείο του Συλλόγου Νο 36, α΄ όροφος (Η πληρωμή του παραβόλου γίνεται και ηλεκτρονικά στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με IBAN: GR 9201725050005505001217529/Δικαιούχος: Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών. Οπωσδήποτε κατά την κατάθεση του ποσού να αναγράφονται το ονοματεπώνυμό σας και η αιτιολογία «πιστοποιητικό διαγωνισμού»).   
  • Η γραμματεία του Συλλόγου θα αποστέλλει επιβεβαίωση της παραλαβής των e-mail των υποψηφίων.

Διευκρίνιση: Όσοι ασκούμενοι δεν έχουν καταθέσει ακόμη το αντίγραφο του πτυχίου τους οφείλουν να καταθέσουν αντίγραφο επικυρωμένο από δικηγόρο στη γραμματεία του Συλλόγου.

Η έναρξη της προθεσμίας υποβολής και ο τρόπος αποστολής  των υπόλοιπων δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στον πανελλαδικό διαγωνισμό περιόδου Α΄2021 θα ανακοινωθεί προσεχώς.

ΦΕΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αφήστε μία κριτική