ΑνακοινώσειςΕνημέρωσηΕπικαιρότητα

Ορισμός δικηγόρων, ως προέδρων και μελών Επιτροπών εξέτασης υποθέσεων κτηματογράφησης – Δηλώσεις συμμετοχής

Δημοσίευσε ο Τετάρτη 16 Μαρτίου 202223 Μαρτίου, 2022257 ΠροβολέςΧωρίς Σχόλια

  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ                                                    Πάτρα, 16 Μαρτίου 2022

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι το «Ελληνικό Κτηματολόγιο» ζήτησε να αποστείλουμε κατάλογο Δικηγόρων Προέδρων και Μελών των Επιτροπών Εξέτασης υποθέσεων κτηματογράφησης του άρθρου 7 Α του ν. 2308/1995.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τα μέλη μας, που πληρούν τα κριτήρια διορισμού, να υποβάλλουν δήλωση ενδιαφέροντος έως τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022, ώρα 14.00 στο email του Συλλόγου (diksipat@otenet.gr)

Ως Πρόεδρος μπορεί να διοριστεί δικηγόρος με πενταετή τουλάχιστον υπηρεσία και ως Μέλος δικηγόρος με τριετή τουλάχιστον εμπειρία. Οι συνεδριάσεις των Επιτροπών γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης, επομένως δεν απαιτούνται μετακινήσεις των μελών τους.

Η αποζημίωση των Προέδρων ανέρχεται σε 65 € και των μελών σε 54 € ανά συνεδρίαση, ενώ ο ετήσιος επιτρεπόμενος αριθμός συμμετοχής κάθε μέλους είναι 100 συνεδριάσεις. Επισημαίνεται ότι η επιλογή των διοριστέων σε περίπτωση που ο αριθμός των προς πλήρωση θέσεων υπολείπεται του αριθμού των αιτούντων θα γίνει κατόπιν κληρώσεως με ευθύνη του Ελληνικού Κτηματολογίου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ΕΠΙΣΤΟΛΗ_ΠΡΟΣ_ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ_ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ_ΓΙΑ_ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ_ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ_ΕΞΕΤΑΣΗΣ_ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ_002.pdf

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΠΑΣ                       ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μία κριτική